was successfully added to your cart.

Inada startte met het fabriceren van massagestoelen reeds in 1962; al 59 jaar de specialist in de meest bijzondere massagestoelen. Zoals de Dreamwave : met recht dé beste massagestoel ter wereld te noemen.

RelexZ is de officiële distributeur en leverancier van de Inada massagestoelen in Europa. De Inada massagestoelen zijn de beste ter wereld!  Waarom is Inada de beste ?  Inada maakt geen magnetrons, TV’s, radio’s , en ook nog een beetje  massagestoelen erbij zoals andere producenten wel doen. Inada wil simpelweg massagestoelen maken, die de allerbeste massage geven, die het dichtst bij  de kunde van een professionele therapeut komen, of deze zelfs overtreffen. De DreamWave ™ van Inada, is het resultaat van jarenlang onderzoek, testen, en compromisloze aandacht voor detail en design. Maar liefst 50 miljoen dollar is geinvesteerd in de DreamWave ™  om tot het beste resultaat te komen.

Nu de Inada Therapina Robo een feit is, is er wederom een nieuwe maatstaaf gezet in het massagestoelen segment.

Zie hier de intro video van de Therapina Robo op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=MvvHER0cPWI

Inada massagestoelen zijn ontworpen ter verbetering van natuurlijke genezing en wellness.

 Dit alles dankzij de genezende kracht van shiatsu massage met behulp van onberispelijke Japanse kwaliteit en design. Dit kunt u niet zien of voelen via internet, en wij kunnen wel een heel mooi verhaal ophangen, mooie foto’s en filmpjes tonen, pas als u een Inada massagestoel heeft getest ( en het liefst na ook vele andere merken), dan weet u wat u wilt en kunt u pas echt de waarde inschatten van de verschillende producten.

Een hoog geprijsde elektrische massagestoel hoeft niet de beste of meest geschikte voor u te zijn, Echter, als u de verschillen niet kent, bent u nog steeds onwetend, en weet u ook niet welke waarde de massagestoel voor u zal kunnen hebben in de toekomst.

Zo zien we verschillende merken massagestoelen op bijvoorbeeld marktplaats verschijnen, stoelen die het net niet zijn (of die het achteraf helemaal niet zijn). Dat is erg jammer, u kunt het bewuste bedrag maar 1 x uitgeven. Een Echte Inada massagestoel zult u niet snel aantreffen op een 2e hands website.  Zorg daarom dat u een weloverwogen beslissing neemt, en geen spijt krijgt.  Neem uw gezondheid serieus, een Inada massagestoel zal uw allerbeste vriend worden!

 

Inada massagestoelen bieden de meest uitgebreide reeks innovatieve functies, die u in geen enkel ander product zult aantreffen. Echte wonderen van de productwetenschap. Met echte passie ontworpen en gebouwd.
Het resultaat is een massage stoel ervaring die de gezondheid en het welzijn optimaal verbeteren. Uw stressniveau zal snel verminderen. Het is allemaal onderdeel van wat Inada’s massagestoel, s’ werelds beste massagestoel ™ maakt.  En dat voel je! Hoewel de prijs zich soms in de hogere klasse bevind, geeft Inada u zonder twijfel de beste waarde voor uw geld waar u geen spijt van krijgt.

Nog niet overtuigd? Maak een afspraak voor een demonstratie aan huis en kijk in ons Gastenboek voor de reacties en ervaringen van onze klanten.

Unser Inada Massagesessel händler fur Deutschland ist  https://www.massagesesselwelt.de/

Wilt u een Inada massagestoel bestellen, neem contact op en/of kom naar onze private testlocatie;

Info@relexz.nl   –  Authorized  Inada EU distributor – Contact

 

3S Flex: Inada heeft nog een winnaar gemaakt!

De 3S Flex ziet er een beetje uit als de beroemde Dreamwave, maar is kleiner en geeft een heel ander gevoel. De Flex 3s richt zich onder andere op houding correctie, ideaal voor de gebruiker die fitness georiënteerd is en gezondheidsbewust. Ook het onder-rug en schouder programma is ongekend gedetaïlleerd.

Zie hier een Inada 3s Flex introductie film van 1 minuut: Vimeo Video

Door het combineren van diepe massage en stretching bewegingen, creëert de 3S Flex een massage stoel ervaring die zowel therapeutisch als ongelooflijk ontspannend werkt. Ontworpen in overleg met de gerenommeerde Japanse sport instructeur Tadashi Kaneko.

De Flex 3s helpt om te herstellen van de natuurlijke S-Curve van uw wervelkolom als een basis voor verbeterde houding en mobiliteit.  Deze zijn beide cruciaal voor een energiek en vol zelfvertrouwen leven in onze drukke, stressvolle wereld.

De 3 S Flex heeft 6 voorgeprogrammeerde massage programma’s en maar liefst méér dan 500 mogelijke instellingen via combinatie van manuele bediening!

De Shiatsu punt locator is een gepatenteerd lichaam scan technologie, die elke massage sessie aanpast aan uw individuele lichaamsprofiel.

Inada 3S Flex is zeer geschikt voor mensen met specifiek onderrug en schouder klachten,

die een stevige massage willen. Ook mensen die de nijging hebben wat “voorover” te lopen in combinatie met het laten afhangen van de schouders, kunnen veel voordeel behalen met de 3S Flex. Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld kyfose op deze link. Voor algemene informatie over (onder)rugklachten is op deze link ook informatie te vinden.

Volledige lichaam Massage met precies de juiste hoeveelheid druk van hoofd-tot-teen voor een ultra ontspannen shiatsu massage met behulp van de gecombineerde lucht cellen en massagerollen.

Verbetering van mobiliteit en flexibiliteit van uw lichaam en lichaamshouding. De nieuwe verstelbare schouder stabilisatoren dragen hier aan bij.

Om de ultieme ontspanning compleet te maken, kunnen handen en zolen van de voeten verwarmd worden a’la Hot stone therapie .

 

Tractie, het voorzichtig rekken

De enige massagestoel in de wereld uitgerust met effectieve uit-rekkende bewegingen gecombineerd met traditionele massage vormen, waardoor deze is gecategoriseerd als een medische massagestoel, en een medische certificering heeft ontvangen (medische certificering no.: 223AKBZX00226000)

Visie van Inada Family op ontwerp Dreamwave massagestoel

De Inada Dreamwave massagestoel is de synergie tussen oosterse medische wijsheid en moderne techniek.
Het ultieme doel van massage is om de zelfherstellende werking van ons lichaam “het natuurlijke vermogen” te verbeteren door het stressniveau te verlagen en de bloedcirculatie te verbeteren. Volgens de oosterse geneeswijze, is de sleutel tot een goede gezondheid, een balans te bereiken tussen Yin en yang elementen van ons lichaam, inclusief de relaties tussen ons onder en bovenlichaam, links en rechts en voor en achter. Het lichaam heeft meer dan 350 drukpunten verbonden met de organen langs de meridianen. Door stimulatie van specifieke drukpunten door kneden, drukken of tikken, kan een orgaan positief worden gestimuleerd en kan in bepaalde gevallen een ziekte worden afgeremd of zelfs gestopt.

Shiatsu therapeuten en de Inada massagestoel

De Inada massagestoel is de enige die zo uitgebreid gebaseerd is op de techniek en kennis van professionele massage en shiatsu therapeuten. In reeds 1998 is de Inada Massagestoel goedgekeurd door de japanse regering als “medisch verantwoorde” behandeling door massage en acupressuur therapie. Family Inada is overtuigd dat de gehele wereld positief kan ervaren, wat de aspecten van de Japanse medische tradities teweeg kunnen brengen door masseren en acupressuur voor de algemene gezondheid, preventieve gezondheid en het algemeen welzijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid; Inada massagestoelen zijn als enige gebouwd op een levensduur van plus 15-20 jaar. Ondergaan een strenge test keuring en moeten in staat zijn continu 2500 uur te kunnen werken, vertaald naar meer dan 10.000 individuele massagesessies. U hoeft niet lang te rekenen, om te weten wat het verschil is tussen 10.000 keer een masseur of therapeut te bezoeken en de aanschafwaarde van de Inada massagestoel. Bijvoorbeeld een massagesessie á € 45 x 10.000 = € 450.000!                          Plus, staat de Dreamwave dag en nacht voor u klaar, zolang en wanneer u maar wilt, het zal uw allerbest vriend worden!

Massagestoel Dreamwave Inada heeft 16 voorgeprogrammeerde massage programma’s

16 voorgeprogrammeerde massage sessies, en meer dan 1.000 mogelijke massage combinaties, meer dan enige andere massagestoel ter wereld. Shiatsu punt Locator, is een gepatenteerd lichaam scan technologie, die elke massage sessie optimaal aanpast aan uw individuele lichaamsprofiel. Volledige bovenlichaam Massage, met precies de juiste hoeveelheid druk en beweging voor een ultra ontspannen shiatsu massage, die betrekking hebben op uw nek, schouders, armen en handen. Infrarood stoelverwarming, in lenden-gedeelte (onderrug) en zitvlak voor extra ontspanning en comfort. ( zeer functioneel bij koude!)

Heup- en dijmassage

waarbij de innerlijke massagebewegingen spierpijn en vermoeidheid laten wegsmelten.
Kuit, voet- en voetzool massage , omarmd door vele lucht cellen welke ritmische compressies geven om optimaal tot rust te komen. DreamWave™ technologie, welke een uniek cijfer 8 vormige beweging creëert van heupen en zitvlak. Het losmaken van onderrug was nog nooit zo treffend! Meer dan 3000 vierkante centimeter, aan massage oppervlaktedekking heeft de Inada DreamWave™. Dit is de meest uitgebreide en aanpasbare lichaamsmassage in de gehele massagestoelen branche.

Diepe ontspanning instelling, brengt variatie aan de kerngroep van massages met langzame, methodische bewegingen ontworpen voor een hypnotiserende, grondig kalmerende massage. Jeugd sessie, zachtere massage-ervaring ontworpen vooral voor kinderen. Smartphone Pocket, completeer uw massage ervaring met ontspannende muziek van uw smartphone of MP3-speler.

Uitgebreide massage informatie Inada Dreamwave

Nek tractie:

Shugi ; “hand van de therapeut” Het Shiatsu “trek-kneed lucht systeem” , Is de functie, om de behandeling van nek en schouders te combineren. Het systeem tilt de hals van beide kanten om de nekspieren te rekken en te kneden.
Ingebouwde kussentjes zorgen voor de schoudermassage. De Shiatsu duwt de druk recht naar beneden en bovendien past Shiatsu ook een stevige luchtdruk aan de achterkant toe ( tussen de schouderbladen). Men krijgt hier het gevoel alsof de schouders met de hand gekneed worden. Met de schouderkussentjes opgeworpen bieden de rollen een grondige massage.

Deze mechanismen zijn ontwikkeld om een comfortabele en stimulerende roller massage te geven aan de Shiatsu punten in de spieren van de nek en schouders naar de onderrug. De druk tegen de rollen wordt verdeeld over vier punten waardoor men een zachte kneding verkrijgt zonder teveel stimulatie en ongemak. Met het ultra traag systeem wordt het kneden een gemak en het resultaat is vergelijkbaar met een behandeling van een professionele therapeut.
Het gebruik van lucht, die een druk plaatst op de rollen, zorgt voor een zacht en comfortabel kneden, de massagerollen  kunnen geheel traploos ca. 7 cm uitzetten  en weer inkrimpen  waardoor de achterkant grondig gemasseerd wordt.

Massagestoel Inada en arm massage

Arm-drukeenheden geven een grondige massage van de bovenarm tot aan de vingertoppen.
De armen voelen verfrist aan en zijn niet langer vermoeid. De arm-massage verlicht de stijfheid ontstaan door gebrek aan oefening of door te lang éénzelfde houding te hebben aangenomen.
Dit luchtdruk systeem voorziet de “volledige arm” van de gewenste behandeling.
Twintig luchtcellen werken aan de bovenarm, onderarm en de vingertoppen.
Ervaar het kneden van een zachte massage met je armen en schouders gewikkeld in de mobiele unit, die zijdelings aangepast kan worden aan uw persoonlijk afmetingen.

De heup “Swing” functie 
Dit systeem bootst de acties van een professionele massagetherapeut na.
Samen met de airbags worden heupen – bekken behandeld en losgemaakt met een wiegende én drukkende beweging.
Dit programma is ontworpen om u te helpen nog meer te ontspannen na uw massage.

Jeugd massage programma
Dit nieuwe programma is voor jongeren vanaf 14 jaar. Dit programma wordt automatisch ingesteld om “stijfheid” bij de jongeren te verminderen en om de vermoeidheid van het moderne leven te herstellen.
Dit programma geeft een minder intense stimulerende massage. Het creëert alsnog een zachte sensatie waardoor de lichamelijke stress bij jongeren afneemt.

Gezondheids massage programma met luchtdruk: Full body Air                                                                         

Een professionele massagetherapeut gebruikt zijn technieken niet alleen op delen van het lichaam waar bepaalde symptomen aanwezig zijn, maar bereikt het hele lichaam door gebruik van een effectieve punten massage.                              Het “Inada Dreamwave gezondheidszorgprogramma” is het resultaat van studies en de integratie van deze aanpak en gaat als volgt; Een volledige lichaams lucht-massage(ca 15 min.) Speciaal voor personen die een  directe/intense “massage” met rollen als minder aangenaam ervaren. Dus maak je niet graag gebruik van een mechanische massage, of je hebt tijdelijk een gevoeligheid die “ reguliere massage” niet toelaat; dit is een super intelligent luchtdruk massage programma. Het volledige lichaam wordt gemasseerd behulp van lucht ; zonder massage rollen. Een zachte massage welke door o.a. Fibromyalgie / ernstige reuma patiënten als zeer welkom wordt ervaren.

Rekken zonder inspanning

Dit stretch programma strekt de wervelkolom en spieren op verantwoorde wijze dankzij de functie: “volledige lichaam-rekking”. In combinatie met de andere massagetechnieken wordt het lichaam voorbereid om “los” te komen van de door stress veroorzaakte knel punten in het lichaam. Van top tot teen ervaart men een lichte tractie welke geen enkele andere massagestoel kan na bootsen. Er wordt voorzichtig ruimte gecreëerd tussen uw wervelschijven Dit wordt o.a. aanbevolen voor mensen die zich “herboren”  en “los” willen voelen.

Met Inada’s unieke circulerende kneedfuncties 
Ritmisch tikken/Shiatsu en met het handkneden/dubbel kneden, komen we een stap dichter bij een professionele techniek. Het masseert het bekken van beide kanten via de billen waardoor zowel de dijen en de billen verlost worden van vermoeidheid. De lucht creëert een golvende sensatie en een ontspannende massage, terwijl de vibratie comfortabele stimulatie geeft. Lucht en rollers geven een stevige massage. De rollers bereiken de rug zeer laag en zorgen voor een grotere stimulatie van dit gebied. Luchtcellen geven een stevige Shiatsu behandeling tegen de rug en aan beide zijden van de kuiten. Zeer welkom voor mensen die last hebben van vermoeide benen na een dag rechtstaand werken.

Het verschil is groot

Gevoel en een persoonlijke interpretatie van een behandeling is niet gemakkelijk uit te leggen. In  het algemeen zeggen de Inada gebruikers dat onze stoelen veel gedetailleerder, humaner, preciezer en rustiger masseren, terwijl het toch een intense ervaring kan zijn. Ten opzichte van andere massagestoelen, noemt men het liever een therapeutische stoel die nooit zal vervelen. Dat gevoel ervaart u enkel in een Inada massagestoel. Laat dat nu ook de bedoeling zijn van Inada……..

 

Nieuw in juni 2020! Inada Therapina Robo

Naast de ongeëvenaarde Inada Dreamwave, die al reeds 13 jaar hét voorbeeld is voor alle massagestoelen in de wereld, is er nu een geheel nieuw ontwerp bijgekomen, de Inada Therapina Robo

2 kleuren: zwart / wit – of wit

Naast de ongeëvenaarde Inada Dreamwave, die reeds 13 jaar het voorbeeld is voor alle massagestoelen in de wereld, is er nu een geheel nieuw ontwerp bijgekomen.

Ook nu weer een zeer speciale massagestoel, die we net als de Dreamwave beter een  ” Therapie ” stoel kunnen noemen vanwege het enorm grote contrast ten opzichte van alle andere massagestoelen. Massage’s en therapie handelingen komen als enige in de massagestoelen branche zo dicht bij een echte menselijke handeling.

 

Met 24 speciale en weldoordachte Healthcare programma’s;

Lymf massage

Herstel van uitputting

Stress loslaten

Hardnekkige schouder stijfheid

Warming-up

Cool down

Zwelling verlichting

Massage & Stretch

Centripetaal massage

Centrifugaal massage

 

Jeugdprogramma’s

Verhoging concentratie kracht

Stretch en herstel van uitputting

Houding aanpassing

Ontspanning met muziek

 

Specifiek geconcentreerde locaties

Nek- schouders-schouderbladen

Onder rug – Armen – Zitvlak- Voetzolen

Ruggenwervel rollen – Kuiten

 

Houding aanpassing en Zazen meditatie

Programma met als basis de Zazen meditatie.

Een vorm van meditatie met een zeer rijke geschiedenis. Het stamt namelijk uit het oude Japan. Deze meditatievorm komt voort uit het Zen Boeddhisme, iets wat men aan de naam van deze vorm al kan afleiden. Zazen heeft heel veel weg van het Mindfulness, maar gaat nog wat dieper.  Om te begrijpen wat hoe Zazen wordt toegepast en hoe je jezelf kan vinden met Zazen, moet je eerst snappen hoe het werkt. * Lees onder aan de pagina verder over Zazen meditatie.

 

Stretch oefeningen & Yoga

Totale stretch

Anteflexion en Dorseflexion stretch

Laterale twist stretch

Uitrekkende stretch

Dr. Yukari yoga

 

Museum, Bron van onvoorwaardelijke liefde

Door muziek ondersteund en geheel omvattend programma gebaseerd op Moederliefde.

 

 

Hoe werkt Zazen?

Zazen bestaat uit 3 verschillende fases, waarvan ieder persoon er 2 moet doorlopen. Hierbij laat je alle gedachten uit je hoofd zodat er niets meer dan leegte is. In klassieke tijden en volgens de originele leer wordt dit vaak behaald door verschillende mantras te herhalen. Tegenwoordig wordt vooral gelet op de ademhaling en worden oefeningen zoals het tellen van de ademhaling vaak toegepast.

Zodra innerlijke rust is bereikt, gaat Zazen verder, zodoende gaat het dieper dan mindfulness. Vervolgens kan je 2 verschillende richtingen op gaan: je kan de Koan richting op gaan of de Shikantaza richting volgen.

Wat is de Koan richting?

Een Koan is een vraagstuk, één die niet te beantwoorden is met logica of redenatie. Alleen via meditatie kan men tot een oplossing komen vanuit de persoon zelf. Door het zelfbewuste te gebruiken dat men via de concentratie fase van Zazen heeft behaald, kan men de realiteit ondervinden die buiten het bewuste bestaat.

Wat is de Shikantaza richting?

Shikantaza wordt door velen gezien als de pure vorm van Zazen, tijdens de Shikantaza focus je op de tegenwoordigheid en het heden die tijdens het mediteren plaatsvinden. Tijdens deze meditatie gebeurd er van alles om je heen én in jezelf. Het actief focussen op het weggooien van deze gedachten is waar Zazen voor staat. Het denken aan het niet mogen denken, dat is de essentie van Zazen.

Samenvattend wederom een zeer speciale massagestoel , test deze Therapina Robo in juni 2020 in onze showroom.

Wilt u meer weten over Inada massagestoelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!