Inada Dreamwave massagestoel is dé beste massagestoel ter wereld

RelexZ is dé leverancier van de Inada massagestoelen in Nederland, België en Luxemburg. De Inada massagestoelen zijn de beste ter wereld! De vernieuwde DreamWave ™ van Inada, is het resultaat van jarenlang onderzoek, testen, en compromisloze aandacht voor detail en design. De DreamWave ™ massagestoel is ontworpen ter verbetering van natuurlijke genezing enwellness. Dit alles dankzij de genezende kracht van shiatsu massage met behulp van onberispelijke Japanse kwaliteit en design.
Het resultaat is een massage stoel ervaring die de gezondheid en het welzijn optimaal verbeteren. Uw stressniveau zal snel verminderen. Het is allemaal onderdeel van wat Inada’s massagestoel, s’ werelds beste massagestoel ™ maakt. Maar liefst $ 50 miljoen!! aan investering is aan de Inada Dreamwave besteed! En dat voel je!

Nog niet overtuigd? Maak een afspraak voor een demonstratie aan huis en kijk in ons Gastenboek voor de reacties en ervaringen van onze klanten.

3S Flex: Inada heeft nog een winnaar gemaakt!

De 3S Flex ziet er een beetje uit als de beroemde Dreamwave, maar is kleiner en geeft een heel ander gevoel. De Flex 3s richt zich onder andere op houding correctie, ideaal voor de gebruiker die fitness georiënteerd is en gezondheidsbewust. Ook het onder-rug en schouder programma is ongekend gedetaïlleerd.

Zie hier een Inada 3s Flex introductie film van 1 minuut: Vimeo Video

Door het combineren van diepe massage en stretching bewegingen, creëert de 3S Flex een massage stoel ervaring die zowel therapeutisch als ongelooflijk ontspannend werkt. Ontworpen in overleg met de gerenommeerde Japanse sport instructeur Tadashi Kaneko.

De Flex 3s helpt om te herstellen van de natuurlijke S-Curve van uw wervelkolom als een basis voor verbeterde houding en mobiliteit.  Deze zijn beide cruciaal voor een energiek en vol zelfvertrouwen leven in onze drukke, stressvolle wereld.

De 3 S Flex heeft 6 voorgeprogrammeerde massage programma’s en maar liefst méér dan 500 mogelijke instellingen via combinatie van manuele bediening!

De Shiatsu punt locator is een gepatenteerd lichaam scan technologie, die elke massage sessie aanpast aan uw individuele lichaamsprofiel.

3S Flex is zeer geschikt voor mensen met specifiek onderrug klachten, die een stevige massage willen. Ook mensen die de nijging hebben wat “voorover”te lopen in combinatie met het laten afhangen van de schouders, kunnen veel voordeel behalen met de 3S Flex. Kijk voor meer informatie over bijvoorbeeld kyfose op deze link. Voor algemene informatie over (onder)rugklachten is op deze link ook informatie te vinden.

Volledige lichaam Massage met precies de juiste hoeveelheid druk van hoofd-tot-teen voor een ultra ontspannen shiatsu massage met behulp van de gecombineerde lucht cellen en massagerollen.

Verbetering van mobiliteit en flexibiliteit van uw lichaam en lichaamshouding. De nieuwe verstelbare schouder stabilisatoren dragen hier aan bij.

Om de ultieme ontspanning compleet te maken, kunnen handen en zolen van de voeten verwarmd worden a’la Hot stone therapie .

De enige massagestoel in de wereld waarmee effectieve uit-rekkende bewegingen gecombineerd met traditionele massage vormen, waardoor deze is gecategoriseerd als een medische massagestoel, en een medische certificering heeft ontvangen (medische certificering no.: 223AKBZX00226000)

Visie van Inada Family op ontwerp Dreamwave massagestoel

De Inada Dreamwave massagestoel is de synergie tussen oosterse medische wijsheid en moderne techniek.
Het ultieme doel van massage is om de zelfherstellende werking van ons lichaam “het natuurlijke vermogen” te verbeteren door het stressniveau te verlagen en de bloedcirculatie te verbeteren. Volgens de oosterse geneeswijze, is de sleutel tot een goede gezondheid, een balans te bereiken tussen Yin en yang elementen van ons lichaam, inclusief de relaties tussen ons onder en bovenlichaam, links en rechts en voor en achter. Het lichaam heeft meer dan 350 drukpunten verbonden met de organen langs de meridianen. Door stimulatie van specifieke drukpunten door kneden, drukken of tikken, kan een orgaan positief worden gestimuleerd en kan in bepaalde gevallen een ziekte worden afgeremd of zelfs gestopt.

Shiatsu therapeuten en de Inada massagestoel

De Inada massagestoel is de enige die zo uitgebreid gebaseerd is op de techniek en kennis van professionele massage en shiatsu therapeuten. In reeds 1998 is de Inada Massagestoel goedgekeurd door de japanse regering als “medisch verantwoorde” behandeling door massage en acupressuur therapie. Family Inada is overtuigd dat de gehele wereld positief kan ervaren, wat de aspecten van de Japanse medische tradities teweeg kunnen brengen door masseren en acupressuur voor de algemene gezondheid, preventieve gezondheid en het algemeen welzijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid; Inada massagestoelen zijn als enige gebouwd op een levensduur van plus 20 jaar. Ondergaan een strenge test keuring en moeten in staat zijn continu 2500 uur te kunnen werken, vertaald naar meer dan 10.000 individuele massagesessies. U hoeft niet lang te rekenen, om te weten wat het verschil is tussen 10.000 keer een masseur of therapeut te bezoeken en de aanschafwaarde van de Inada massagestoel. Bijvoorbeeld een massagesessie á € 45 x 10.000 = € 450.000!

Massagestoel Dreamwave Inada heeft 16 voorgeprogrammeerde massage programma’s

16 voorgeprogrammeerde massage sessies, en meer dan 1.000 mogelijke massage combinaties, meer dan enige andere massagestoel ter wereld. Shiatsu punt Locator, is een gepatenteerd lichaam scan technologie, die elke massage sessie optimaal aanpast aan uw individuele lichaamsprofiel. Volledige bovenlichaam Massage, met precies de juiste hoeveelheid druk en beweging voor een ultra ontspannen shiatsu massage, die betrekking hebben op uw nek, schouders, armen en handen. Infrarood stoelverwarming, in lenden-gedeelte (onderrug) en zitvlak voor extra ontspanning en comfort. ( zeer functioneel bij koude!)

Heup- en dijmassage, waarbij de innerlijke massagebewegingen spierpijn en vermoeidheid laten wegsmelten.
Kuit, voet- en voetzool massage , omarmd door vele lucht cellen welke ritmische compressies geven om optimaal tot rust te komen. DreamWave™ technologie, welke een uniek cijfer 8 vormige beweging creëert van heupen en zitvlak. Het losmaken van onderrug was nog nooit zo treffend! Meer dan 3000 vierkante centimeter, aan massage oppervlaktedekking heeft de Inada DreamWave™. Dit is de meest uitgebreide en aanpasbare lichaamsmassage in de gehele massagestoelen branche.

Diepe ontspanning instelling, brengt variatie aan de kerngroep van massages met langzame, methodische bewegingen ontworpen voor een hypnotiserende, grondig kalmerende massage. Jeugd sessie, zachtere massage-ervaring ontworpen vooral voor kinderen. Smartphone Pocket, completeer uw massage ervaring met ontspannende muziek van uw smartphone of MP3-speler.

Uitgebreide massage informatie Inada Dreamwave

Shugi ; “hand van de therapeut” Het Shiatsu “trek-kneed lucht systeem” , Is de functie, om de behandeling van nek en schouders te combineren. Het systeem tilt de hals van beide kanten om de nekspieren te rekken en te kneden.
Ingebouwde kussentjes zorgen voor de schoudermassage. De Shiatsu duwt de druk recht naar beneden en bovendien past Shiatsu ook een stevige luchtdruk aan de achterkant toe ( tussen de schouderbladen). Men krijgt hier het gevoel alsof de schouders met de hand gekneed worden. Met de schouderkussentjes opgeworpen bieden de rollen een grondige massage.

Deze mechanismen zijn ontwikkeld om een comfortabele en stimulerende roller massage te geven aan de Shiatsu punten in de spieren van de nek en schouders naar de onderrug. De druk tegen de rollen wordt verdeeld over vier punten waardoor men een zachte kneding verkrijgt zonder teveel stimulatie en ongemak. Met het ultra traag systeem wordt het kneden een gemak en het resultaat is vergelijkbaar met een behandeling van een professionele therapeut.
Het gebruik van lucht, die een druk plaatst op de rollen, zorgt voor een zacht en comfortabel kneden, de massagerollen zetten ca. 7 cm uit waardoor de achterkant grondig gemasseerd wordt.

Massagestoel Inada en arm massage

Arm-drukeenheden geven een grondige massage van de bovenarm tot aan de vingertoppen.
De armen voelen verfrist aan en zijn niet langer vermoeid. De arm-massage verlicht de stijfheid ontstaan door gebrek aan oefening of door te lang éénzelfde houding te hebben aangenomen.
Dit luchtdruk systeem voorziet de “volledige arm” van de gewenste behandeling.
Twintig luchtcellen werken aan de bovenarm, onderarm en de vingertoppen.
Ervaar het kneden van een zachte massage met je armen en schouders gewikkeld in de mobiele unit, die zijdelings aangepast kan worden aan uw persoonlijk afmetingen.

De heup “Swing” functie 
Dit systeem bootst de acties van een professionele massagetherapeut na.
Samen met de airbags worden heupen – bekken behandeld en losgemaakt met een wiegend gevoel.
Dit programma is ontworpen om u te helpen nog meer te ontspannen na uw massage.

Jeugd programma
Dit nieuwe programma is voor jongeren vanaf 14 jaar. Dit “liggende hoek” systeem wordt automatisch ingesteld om “stijfheid” bij de jongeren te verminderen en om de vermoeidheid van het moderne leven te herstellen.
Dit programma geeft een minder stimulerende massage. Het creëert alsnog een zachte sensatie waardoor de lichamelijke stress bij jongeren afneemt.

Gezondheidszorgprogramma
Een professionele massagetherapeut gebruikt zijn technieken niet alleen op delen van het lichaam waar bepaalde symptomen aanwezig zijn, maar bereikt het hele lichaam door gebruik van een effectieve punten massage.

Het “Inada Dreamwave gezondheidszorgprogramma” is het resultaat van studies en de integratie van deze aanpak en gaat als volgt; Een volledige lichaams lucht-massage(ca 15 min.) Speciaal voor personen die een “massage” als minder aangenaam ervaren en niet graag gebruik maken van een mechanische massage, of tijdelijk een gevoeligheid vertonen die “ reguliere massage” niet toelaat. Het volledige lichaam wordt gemasseerd behulp van lucht maar zonder massage rollen. Een zachte massage welke door o.a. Fibromyalgie patiënten als zeer welkom wordt ervaren.

Rekken zonder inspanning

Dit programma strekt de wervelkolom en spieren op verantwoorde wijze dankzij de functie: “volledige lichaamsrekking”. In combinatie met de andere massagetechnieken wordt het lichaam voorbereid om “los” te komen van de door stress veroorzaakte knel punten in het lichaam. Dit wordt o.a. aanbevolen voor mensen die zich “herboren” willen voelen.

Met Inada’s unieke circulerende kneedfuncties 
Ritmisch tikken/Shiatsu en met het handkneden/dubbel kneden, komen we een stap dichter bij een professionele techniek. Het masseert het bekken van beide kanten via de billen waardoor zowel de dijen en de billen verlost worden van vermoeidheid. De lucht creëert een golvende sensatie en een ontspannende massage, terwijl de vibratie comfortabele stimulatie geeft. Lucht en rollers geven een stevige massage. De rollers bereiken de rug zeer laag en zorgen voor een grotere stimulatie van dit gebied. Luchtcellen geven een stevige Shiatsu behandeling tegen de rug en aan beide zijden van de kuiten. Zeer welkom voor mensen die last hebben van vermoeide benen na een dag rechtstaand werken.

Wilt u meer weten over Inada massagestoelen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!