Online Massage stoelen bestellen?

Massagestoelen online bestellen  vinden wij nogal kort door de bocht. Weet u al hoe de desbetreffende stoel en zijn concurrenten masseren en aanvoelen, bestelt u natuurlijk in de massagestoelen webshop van RelexZ!

Massagestoelen assortiment

In ons ruime assortiment aan massagestoelen vindt u alle producten die uw thuis tot een oase van rust  en therapie kunnen maken. Nog niet overtuigd? Kom in alle rust gratis massagestoelen testen in onze private testruimte of neem snel eens een kijkje naar de vele voordelen van de massagestoelen en massageproducten van RelexZ. Kijk ook eens bij de reacties van onze klanten in ons Gastenboek.

De beste Massagestoelen koop je bij Relexz

In de massagestoelen webshop van RelexZ vindt u uitsluitend producten van de beste kwaliteit. Wij kunnen deze kwaliteit garanderen doordat wij samenwerken met het beste massage stoelen merk ter wereld. Inada is sinds 1962 al begrip in Japan en immens populair. Inada massagestoelen bieden de meest uitgebreide reeks innovatieve functies, die u in geen enkel ander product zult aantreffen. Echte wonderen van de product wetenschap.

Daarom besloot RelexZ om dit geweldige massagestoelenmerk ook in Nederland te introduceren voor het grote publiek. RelexZ is de exclusieve distributeur voor Nederland, België en Luxemburg, business to business en particulieren.

Inada massagestoelen since 1962 !

Neem eens een kijkje op onze Inada pagina voor nog veel meer informatie over dit fantastische massagestoelenmerk. De massage technieken van deze stoelen zijn gedetailleerder en “menselijker” dan alle andere massagestoelen.

Natuurlijk blijft RelexZ ook de massagestoelen van Irest/RelexZ leveren, nagenoeg het beste merk uit China. Onze RelexZ /Irest massagestoelen zijn daar waar nodig “custom made”, aangepast/verbeterd, daar waar wij het nodig vinden.

Massagestoelen kopen of huren?

Twijfelt u nog steeds of een massagestoel wel iets voor u is? Dan heeft RelexZ nu de ideale oplossing voor uw dilemma: Massagestoelen verhuur. Niet alleen bedrijven kunnen voor hun medewerkers massagestoelen huren, u ook! Met deze uitgebreide service kunt u een massagestoel huren voor een dag, een week, een maand of zelfs langer.

Interesse in een massagestoel huren? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur massagestoelen pagina.

Meer informatie over de massagestoelen

Heeft u nog vragen over de massagestoelen webshop van RelexZ? Of wilt u meer informatie over de massagestoelen zelf? Neem dan gerust contact op en kom gratis testen in onze private testruimte!